НОВИНИ

Четирима мъже на възраст между 20 и 21 години са задържани и предстои да бъдат обвинени в нанасяне на опасни телесни рани. Естествено – те са пуснати на свобода.

Четиримата (мигранти от Етиопия и Гамбия) са атакували в неделя в Офенбург жена на 25 години и опиталия се да я защити случаен минувач на 36 години.

Според съобщения на полицията, малко преди 21.00 ч. вечерта, един от „квартета“ започнал да отправя „комплименти“ към минаващата млада жена и да прави опит за по-близко запознанство с нея. Когато тя не му обърнала никакво внимание, той станал агресивен – започнал да я удря с юмруци и с бирена бутилка.

Това било забелязано от друг случаен минувач, който се притекъл на помощ. Тогава в побоя се включили и другите трима мигранти. Това продължило, докато не се приближили повиканите от други минувачи полицаи.

Мигрантите хукнали а бягат, но трима от тях били задържани много бързо. Повече продължило преследването на четвъртия „избягал от насилията в страната си“ насилник. В крайна сметка и той бил заловен, но не и преди да влезе в схватка с полицаите и да рани леко двама от тях и ще му бъдат отправени допълнителни обвинения за оказване на съпротива на служители на правоналагащите органи.

За щастие, жертвите на мигрантите се отървали с леки наранявания.

Естествено, след като били откарани в полицията и били попълнени съответните документи, мигрантите били освободени…

По информация на немски медии.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас