НОВИНИ

В сряда (1 август) 48-годишен мъж е „демонстрирал“ гениталиите си на две деца в градската железница. След като бил заловен се оказало, че същия денбил пуснат на свобода след задържане за сексуални насилия.

Във влак, пътуващ от Крефелд към Дюселдорф, сексуалният маниак седнал на седалка срещу две деца – сестри на 8 и 17 години. Той извадил пениса си и започнал да си „играе“ с него. Майката на момичетата не забелязала ставащото – тя седяла на друга място, то където наблюдавала качените във вагона велосипеди на семейството.

Когато влакът пристигнал в Дюселдорф, децата слезли и съобщили на майка си за станалото и съобщили на полицията. На гарата пристигнал и съпругът, който останал отвън с велосипедите и очаквал на площада пред гарата излизането на съпругата и децата си, които давали показания. Докато чакал, забелязал човек отговарящ на описанието на ексхибициониста. Незабавно уведомил полицията и заподозреният бил задържан.

След като мъжът бил идентифициран се оказало, че той има „богато минало“ – би освободен същия ден – след задържане по обвинения в насилствено отнемане (на вещи), сексуално насилие и изнасилване. Бил оставен в ареста.

Интересно все пак, какво ли са очаквали толерантните немски власти – за да го освободят. И (естествено) толерантните немски медии не съобщават нито името, нито етническата принадлежност на насилника.

По информация на „Express“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас