НОВИНИ

В сряда (8 август) 50-годишен мъж е бил убит в автобус след като направил забележка на велосипедист, направил опит да качи в автобус на градския транспорт велосипеда си, което не е разрешено според правилата.

Убийството е било извършено в 18-ти район на Париж в автобус, движещ се по линия 255, съобщава френският „Le Parisien“.

Велосипедистът (повечето френски медии избягват да пишат, какъв е бил той) се опитал да качи в автобуса велосипеда си, но един от пътниците (мъж на 50 години, чието име не се споменава) му направил забележка, че това не е разрешено. Тогава убиецът попитал жертвата си, дали говори арабски език. Мъжът му отговорил, да го остави на мира.

Според шокираните свидетели, велосипедистът извадил нож и с един удар във врата прерязал каротидната артерия на мъжа, след което избягал. Мъжът направил няколко крачки след него, но поради голямата загуба на кръв паднал на земята и издъхнал в локва кръв. Пристигналите парамедици само установили смъртта му.

Полицията все още издирва убиеца.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас