НОВИНИ

След налагането на санкции и увеличаването на митата на турската стомана и алуминий, изнасяни в САЩ, на финансовите пазари турската лира рязко „тръгна надолу“.

Президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган отправи в свое изявление апел към турските граждани да се откажат от чуждестранната валута златото в полза на националната валута – турската лира.

Призивът му предизвика протест, който може да бъде определен най-малкото като „странен“ или дори „истеричен“. На протест в квартал Улус на столицата Анкара, организиран от Асоциацията на служителите, протестиращите късаха американски долари и унищожаваха златни предмети… Освен това, участниците в протеста заявяваха пред камерите своята подкрепа на политиката на Ердоган и скандираха лозунга „Проклета да е Америка“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас