НОВИНИ

Семейството на известния сенатор от Аризона и виден член на Републиканската партия Джон Сидни МакКейн съобщи, че той е решил да прекрати медицинското лечение на заболяването си от рак на мозъка.

„През миналото лято, сенатор Джон МакКейн сподели с американците новината, която нашето семейство вече знаеше: беше му поставена диагноза агресивна глиобластома и прогнозите бяха сериозни. През годината от тогава насам, Джон надхвърли очакваният за своето оцеляване. Но напредването на болестта и неумолимото напредване на възрастта казаха своето. С обикновената за него сила на волята, сега той избра да не продължи медицинското третиране…“, се казва в съобщението на семейството на МакКейн, който на 29 август навърши 82 години.

 

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас