НОВИНИ

Президентът на Азейрбаджан, Илхам Алиев съобще, че страната му е купила от Русия продукция с военно-техническо назначение на стойност над 5 млрд. долара.

„Ние, обсъждахме понататъшното сътрудничество във военно-техническата сфера.“, коментира той в събота след преговорите с руския президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

По думите му, това сътрудничество „вече има големи тенденции“, а „продукцията с военно-техническо предназначение, закупена от Азейрбаджан от Русия надвишава 5 млрд. щатски долара и има тенденция към нарастване“, коментира още той.

Алиев коментира още, че страната му продължава да модернизира въоръжените си сили, а Русия е важен международен производител и доставчик на военна продукция на международния пазар.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас