НОВИНИ

Вдовица на 74 години е била брутално изнасилена от мигрант в дома й в Кастел Волтурно – по-рано курортно италианско градче близо до Неапол, което от известно време придоби печална слава и името „градът на мигрантите“.

През нощта 74-годишна вдовица е била брутално изнасилена в апартамента си от мигрант, съобщи „Il Giornale".

След бруталното изнасилване и въпреки тежкото си състояние, възрастната жена успяла да набере телефона за спешна помощ. Незабавно е била откарана в болница, където била хоспитализирана. Тя заявила на полицаите: „Аз бях изнасилена от мъж от чужда националност … един имигрант“.
Отишлите в апартамента й полицаи намерили следи от кръв… Води се разследване.

„Сексуалното насилие изглежда е станало мода“, казва във връзка със случая президентът на Свободния полицейски съюз (полицейска синдикална организация – бел.ред.) Антонио де Лието. Нещо повече – полицаите очевидно са „на ръба“ и искат политиците да предприемат крути мерки. „Необходима е намеса без отлагане и в това отношение, по престъпленията със сексуално насилие, по наше мнение, би било възможно да се предвиди примерно наказание – химическа кастрация бе „ако“-та и „обаче“-та“, твърдо заявява той. „Ние сме сигурни, че това управление (правителството – бел.ред.) ще може да предприеме необходимите корективни мерки за да възстанови неприкосновеното спокойствие на всички жени, които по някакви причини, се оказват сами у дома или трябва да се движат по улиците на техните градове“, допълва де Лието.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас