НОВИНИ

Съдът в Единбург е осъдил през август транссексуален мъж на 3 години затвор, на 5-годишна забрана за опити за сексуално сближаване с две жени, а също и разпореди, той да бъде включен в официалните регистри на сексуалните насилници.

Карлос Делакруз, на 35 години, е заблуждавал две жени по време на връзките му с тях, че има нормален пенис, правил е секс с тях и дори е накарал едната от тях да се срамува, че не е успяла да забременее от него. Връзките му с тях не били едновременни, но са продължили с години – през периода от май 2013 до май 2017 г.

Далакруз (който живее в Банкнок, близо до Фолкърк) е бил роден като жена в Мадрид. На 8 години вече бил развил външен вид на момче, а когато станал на 16 години официално сменил името си на Карлос. Сегашният му джендър е официално признат за мъжки, въпреки че той не е завършил всички процедури по смяна на пола – той се води като мъж в смененото м свидетелство за раждане, по паспорт, а също и по испанската му карта за самоличност, съобщава „The Sun“.

Правел секс с партньорките си поне веднъж месечно, като използвал изкуствен пенис, но – винаги на тъмно, без да се съблича. Не им разрешавал да го докосват от кръста надолу. По време на връзките си и двете са вярвали, че пенисът му е естествен.

И двете жени са заявили, че по време на сношенията са изпитвали силни болки, а също са страдали и от продължавали с дни кръвотечения и/или подувания след тях. Едната от тях желаела да забременее от него, но след като (естествено!) това не се случило, той я накарала да мисли, че вината е нейна и да се срамува от това. Според показанията ми, и двете се чувстват омърсени и употребени и продължават да страдат от психически травми причиняващи им безсъние и хранителни смущения...

Според защитата на Делакруз, понастоящем има продължителна връзка с друга жена, която е напълно наясно, че той използва „протеза“ по време на секс.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас