НОВИНИ

Поредният убит от „мигранти“ германец

Кавгата между няколко мъже в събота през нощта в немския град Кьотхен (Саксония-Анхалт) е завършила с поредната трагедия.

22-годишен германец е починал, а двама заподозрени (афганистанци на 18 г. и 20 г., според информация на „Билд“, те са бежанци като единият от тях трябва да бъде депортиран, т.е. поне един не е „бежанец“) са арестувани, като точните обстоятелства около случилото се, все още не са известни. Според изявления на официалните власти в момента разследване се води във всички направления, но редица немски медии – вкл. „MZ“, „Билд“ и Германската прес агенция – съобщиха за спор между няколко мъже, който се е разиграл на „детска площадка“.

Спорът е бил между трима мъже от Афганистан и жена (според повечето съобщения германка). Мъжете са се карали за това, от кого е бременна жената, „наред с други неща“, пишат немските медии.

Двама германци - един от които е 22-годишната жертва – са се включили в спора. Напрежението е ескалирало и ... германецът е бил хоспитализиран с тежки наранявания и по-късно е починал в болницата.

Официална информация за вида на нараняванията, както и причината за смърта (към момента) няма.

Възможни стълкновения в Кемниц.

Очаква се хиляди хора да се включат бдението в памет на починалия, тази вечер (в 19 ч., местно време).

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас