НОВИНИ

Вирджилио Мендонса, на 39 години от Кабо Верде е задържан във вторник за изнасилването на 7-годишно момиченце в португалския Сейксал.

Мендонса отвлякъл детето миналата събота3от един от парковете в града, отвел го в изоставена къща, където го изнасилил. После изоставил детето, което е било открито на улицата около 04.00 ч. в неделя сутринта.

След задържането на мигранта се установило, че това не е първото му посегателство върху дете. В пияно състояние през седмицата преди да отвлече момиченцето, той е нападнал друго дете в същия парк. За щастие на детето, баща му се оказал наблизо и Мендонса бил пребит от разгневения мъж. Но оплакване в полицията не е било подадено. Така се е стигнало и до изнасилването в събота.

След задържането му, той е бил отведен в полицейски участък, пред който се събралигневни местни жители. Когато е бил отвеждан към съда, някои от тях се опитали да спрат полицеййския конвой, а други отправяли заплахи към Мандонса.

Португалия е сред страните от ЕС, по-голяма част от населението на които подкрепя миграцията към Европа. Очевидно обаче, дори и там нещата се променят…

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас