БЪЛГАРИЯ

Някои наши дипломати, май се изживяват като кралицата на Великобритания – или поне на външен вид. Снимка на посланика ни в Люксембург буквално взривява социалните мрежи. И има защо.

Жената на снимката е ни повече, ни по-малко от посланик на България в Люксембург. И това, не й е първият дипломатически пост. Ето официалното съобщение на МВнР:
Извънредният и пълномощен посланик на България в Белгия и Люксембург Мая Добрева връчи акредитивните си писма на Великия херцог Анри. Церемонията се състоя на 28 септември 2016 г. в Двореца в княжество Люксембург.
В рамките на проведения кратък разговор след церемонията Великият херцог Анри и посланик Добрева обсъдиха развитието на двустранните отношения, засилването на икономическите контакти и културния обмен между двете страни. Двамата обмениха мнения по актуални теми, сред които проблемите, свързани с миграцията и предизвикателствата, пред които е изправен Европейският съюз.
Споделено бе и виждането, че европейският проект има нужда от общите солидарни усилия на всички страни членки на ЕС, за да продължи да се развива в полза на гражданите.
Великият херцог сподели прекрасните си впечатления от посещението си в България през 2005 г. и изрази готовност отново да посети страната.“

08 10 2016 Bulgaria
Ако се вгледате в снимката, ще видите, как Великият херцог едва сдържа смеха си... Ами смешно му е на човека. И на мене.

Селянията не е нищо друго, а единствено манталитет! Затова и казват, че можеш да избягаш от село, но от селянията - не.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас