БЪЛГАРИЯ

Всеки, който е следил информациите и е гледал видеозаписите от безредиците на вандалите – мигранти в Харманли няма как да не е забелязал стройната организация и разпределението на ролите в техните действия.

Но, в един от записите, който очевидно е сниман от някой от участниците в безредиците се е „промъкнало“ нещо интересно. По време на снимките, глас зад кадър – изглежда, че е на този, който е снимал ставащото обяснява на някого, какво трябва да направи, за полицията и т.н. на … турски език!

Алоооу, ДАНС това видяхте ли го, чухте ли го?

А на другото видео, човек на неправителствена организация – Гласът на бежанците, която очевидно е замесена в организирането на безредиците, снима вътре в РПЦ-то и авторът обяснява, как полицаите са влезли в центъра и са атакували мигрантите през вратите и пода за да арестуват участниците в „протеста“. И разбира се – точно полицаите били порутили лагера!

Естествено – след това, горките жени и деца, които са в лагера са останали уплашени, без храна и вода!

То бива-бива да се лъже, ама чак пък толкова!

В коментарите под видеото, дори и с преводачката на Гугъл можете да разберете, как заплашват България с отмъщение.

Вън вандалите от България! Затворете границите!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас