СВЯТ

У нас за гласовете ни, най-много да предложат по някоя и друга десетачка, някое кебапче с бира и разбира се – капачки за буркани. Е за това нЕма начин да ги стигнем американците! Нивгиш! Щото при тех дават не капачки или кебапчета, а направо „свирки“ и то не-е-е от кого да е!

Президентът Обама каза, че демокрацията ще е в опасност, ако някой гласува за Тръмп, а не за Хилари! И ето!

На митинг в подкрепа на Хилари Клинтън на Таймс скуеър в Ню Йорк, не кой да е, а самата Мадона обеща:

„Ако гласувате за Хилари Клинтън аз ще ви направя свирка! А аз съм добра! Аз не съм душ, аз не съм инструмент. Аз не го правя набързо. Аз поддържам контакт с поглед, и аз гълтам!“

Привлекателно, а? Макар че нямам нищо против женицата, ама все пак – на 58 гоини е и е малко, абе – като на снимката горе.

Тя е от един който реагира негативно.

И не е само той – има и други, които също май не са навити!

Ама пък и има един, който е с опит в това, което Мадона обещава – blowjob-а де. Той явно ще и приветства, и ще се възползва – щото със сигурност ще гласува за Хилари. Пък и самата Хилари нЕма му се сърди – тя отдавна вече му е свикнала на Били!

Ако нЕкой си мисли, че лъжа – сам да види инфото ето ТУКА-ЦЪК!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас