СВЯТ

Не стига, че невъзпитаните гостенчета на канцлерката Меркел вилнеят по улиците и изнасилват германки на кило, а сега и ще ги учат как по-лесно да го правят.

Немски „коуч“ (треньор) учи „мигрантите“ как да съблазняват германки. Тя му вика „НЕ“ и той не разбрал, че не иска да се гушка с него интересно, ако доброволно отиде в жилището му дали после ще й заведе дело за изнасилване, защото я е ооправил, пък тя му пречела.

Чудно майсторът-съблъзнител на кой немски бирократ или политик е любовница, защото нормално учел богати самотни германци как да съблъзняват германки, та едва ли учи гостенчетата без парички, а паричките едва ли са малко. Блага, блага поръчка от политическите идиоти за сметка на тъпанарите, дето плащат данъци.

Колко и каква му е квалификацията на даскала по сълбъзняване не зная. Не му я оспорвом – но не му я и признавам. Ще му призная, че е разбира това-онова като чуя от него лекция напр. на темата: Пет основни разлики в процеса на ухажване на коза и на магарица…

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас