СВЯТ

Клеопатра

Rasvratni jeni 1

За нея Цезар и Марк Антоний били готови на всичко.

Княгина Салтикова

Rasvratni jeni 2

През нощта преоблечена като мъж, княгинята посещавала покоите на генерали, които й били безкрайно благодарни.

Маркиза дьо Помпадур

Rasvratni jeni 3

Цели 20 години маркиза дьо Помпадур е била фаворитка на Луи XV. Той често се възхищавал от нейните организаторски способности.

Графиня дьо Бари

Rasvratni jeni 4

Луи ХV, скърбящ по починалата мадам Помпадур, си търсил нова любовница. Красавицата успяла да омагьоса краля още на първата среща.

Месалина

Rasvratni jeni 5

Император Клавдий се оженил за една от най-порочните жени в световната история. Великият философ Тацит, в един от своите исторически очерци, е описал състезанието между Месалина и една жрица на любовта – коя ще ощастливи повече мъже за една нощ. Познайте кой е спечелил?

Мария-Антоанета

Rasvratni jeni 6

Твърдят, че съпругът на младата Мария-Антоанета – Луи XVI е бил импотентен. На всеки бал красавицата е била заобиколена от поклонници, с които прекарвала нощта.

Йоана Неаполитанска

Rasvratni jeni 7

Близка приятелка на Джовани Бокачо, който четял на младата кралица изпълнения с еротика „Декамерон“. Тя предпочитала секс с няколко партньори едновременно.

Елисавета Петровна

Rasvratni jeni 8

Любовниците на императрицата живеели в двореца и се редували всяка вечер.

Екатерина II

Rasvratni jeni 9

Управлението на Екатерина II е белязано с многобройни скандали от интимен характер. Всеки кандидат за леглото й е бил проверяван предварително.

Галá

Rasvratni jeni 10

Галá е била съпруга на поета Пол Елюар и Салвадор Дали, и любовница на художника Макс Ернст. Салвадор Дали поощрявал съпругата си в нейните любовни приключения и дори я окуражавал да съблазнява приятели му.

Източник: trendymen.ru

 

 

 

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас