СВЯТ

Европейските и родните политици ни заливат с твърдения, че мигрантите обогатяват в културно отношение Европа. Очевидно имаме какво да научим от тях - например, как се прави секс със статуя.

Точно това можете да видите на видеото - мигрант ни показва нагледно, как се прави това. От друга страна, никой не би трябвало да го обвинява за нищо - статуята едва ли е изразила експлицитно несъгласие със секса. Направо си е мълчаливо съгласие!

Гледането на видеото е препоръчително за онези от вас, които възнамеряват да посетят една в миналото известна с туризма страна - Италия. Казвам в миналото, защото едва ли ще бъдат много желаещите да я посетят - там има доста статуи, пък и мигранти си имат колкото щеш! Важното е туристите да помръдват от време на време. Да не ги вземат за статуи, че току виж, може да се окажат много културно обогатени!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас