СВЯТ

История с допълнение.

Всичко щеше да е много хубаво и напрово за аплаузи. Веднъж обикновените хора можеха да кажат, че това "верно е демокрация" след като правилата са били приложени, даже за министър. Да - ама, не!

Проблема на "фейсбукарите" е бил с това:

(Видеото е заснето в района "Фаворитен" на австрийската столица Виена - бел.ред.)

Виенският посетител е Лазар Януш (както пише в уки-то): унгарски политик, бивш лидер на "Фидез" (т.е. на управляващите) и настоящ шеф на кабинета на унгарския премиер.

"Ясно е, че пътищата са по-мръсни, обстановката е по-бедна и нивото на престъпноста е много по-високо",  казва във видеото Януш и добавя, че преди 20 години в тази част на Виена е имало съвсем малко "мигранти не-европейци"

Е, явно излиза, че за мигрантите (или бежанците, ако предпочитате) - Или хубаво, или нищо!

Допълнение:

Всъщност, май не съм съвсем прав - по-късно Фесбук възстанови сметката на унгарския министър! Вярно, след като от негова страна последва официален протест! Или казано по народному - като видяха дебелия... край на тоягата де, отстъпиха...

И все пак - жалко за Виена! Красив, весел, хубав град. Беше. Иска ми се да се оправят нещата. но си мисля, а дано, ама надали!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас