ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО

Tadami 0 min

Железопътната линия Tadami е известна със своята красива природа. През 2003 г. тази линия е била избрана като една от трите най-атрактивни железопътни линии в Япония, тъй като предлага най-красивите заснежени пейзажи, а през 2008 г. – най-красивата железницата през есента.

Въпреки това, участъкът между гарите Tadami и Aydzukavagusi е затворен, след проливните дъждове през 2011 г. В момента няма план за възстановяване на тази железопътна линия и тя е пред закриване.

Влакът се движи по протежение на река Tadami, преминавайки по четири моста, от които се откриват великолепни пейзажи. Тази линия е популярна сред любителите на природата и фотографията. В продължение на 84 km, декорацията по железопътната линия е впечатляваща: вишнев цвят през пролетта; реката Tadami с пресни билки и дървета, увити в бяла мъгла през лятото; пейзажи, рисувани с цвят на есенни листа или покрито със сняг през зимата ждрело.

Tadami 1 min

Tadami 2 min

Tadami 3 min

Tadami 4 min

Източник: nationalgeographic.com

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас