ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО

Idei sa kuxni 0

Красивата и функционална кухня е важна за цялото семейството при проектирането и декорирането на жилището.

Тук са показани 15 зашеметяващи кухни, покриващи различни стилове, които можете да използвате като идеи при обзавеждането на дома Ви.

Черни мебели и бяла стена

Idei sa kuxni 1

Дизайнерът е успял да съчетае хармонично тези два цвята и да създаде драматичен външен вид. Тази кухня се състои от две отделни секции, едната секция е изцяло черна – дървените шкафове са боядисани в черно и дори хладилникът, фурната и микровълновата печка са черни, а другата секция представлява голям бял мраморен остров.

Тюркоаз и дърво

Idei sa kuxni 2

Дървеният материал е използван богато в тази кухня, включително под, таван, шкафове и маса. За да се разбие това еднообразно излъчване, дизайнерът е поставил столове в удивителен тюркоазен цвят.

Тъмносиня комбинация

Idei sa kuxni 3

Кухнята има три основни елемента - мрамор, тъмносини дървени шкафове и гранитогрес. Сините дървени шкафове заедно с мрамора допринасят за дълбоко и спокойно усещане, а черното, редуващо се с бяло допринася за едно игриво настроение, така че всеки да се чувства комфортно.

Тропическо синьо и месинг

Idei sa kuxni 4

Балансът от месинг и дърво прави тази кухня елегантна и земна – без шкафове по стените, а хладилникът изглежда като част от дървената мебелировка. Лицевата част на аспиратора е изработена от стомана и стъкло, което допринася за неповторимото излъчване на този малък тропически остров.

Изпуснат под

Idei sa kuxni 5

По-ниското ниво на кухненския под и съчетанието от цветове придава на тази очарователна кухня едно неповторимо излъчване на уют, спокойствие и радост.

Кухня с карарски мрамор

Idei sa kuxni 6

Цветните шкафове, пода от карарски мрамор и гладките стоманени уреди осветяват тази кухня. Секцията за готвене е разположена до бара, което дава възможност на членовете на семейството да общуват един с друг. Големият графичен R на стената е привлекателен и игрив.

Ярки цветове

Idei sa kuxni 7

Съчетанието от сиво и ярко жълто е перфектно и придават на кухнята неповторимо жизнено излъчване.

Бежово-сива палитра

Idei sa kuxni 8

Карарският мрамор се съчетава много добре с бежовата и сивата мелодия на тази кухня.

Черно, бяло, зелено и месинг

Idei sa kuxni 9

Черната дървена рамка на тавана, шкафовете и маса са основните компоненти на кухнята, те са осеяни с месингови светлини. Черните и белите теракотени плочки на пода придават невероятно излъчване на кухнята, а зелената врата на шкафа е в хармония с пейзажа извън прозорците.

Светлосиво

Idei sa kuxni 10

Комбинацията от цветове – светлосиво, бяло и орех, създава успокояваща атмосфера. Трите стола със стъклена повърхност и месингови крака допълват усещането за лекота.

Полилей за нисък таван

Idei sa kuxni 11

Сивите шкафове и пода са в пълна хармония с бялата стена на кухненския плот. Дървената маса и столовете с решетка разбиват сивото мълчание. И накрая, полилея Arctic Pear, изработен от стъклени капки, окачени на бронзова рамка, оказва силно въздействие и добавят последния щрих на тази кухня.

Ебен и месинг

Idei sa kuxni 12

С белите шкафове, които достигат до тавана, цялата кухня има излъчване за чистота. Използването на дръжки от ебен (ниско дърво, което расте в Индия и Африка, то е черно, твърдо, тежко, и може да придобие лъскавина, в древността високо се е ценило) за шкафовете и светлината от месинговите осветителни тела правят кухнята елегантна.

Елегантна кухня

Idei sa kuxni 13

Собственикът е използвал вградени светлини над кухненския плот, за да се увери, че има достатъчно светлина при приготвяне на храната. Матовите черни шкафчета и масата са в идеална комбинация с дървения таван.

Стъклена стена

Idei sa kuxni 14

Доминиращите цветове в тази кухня са тъмносиния и белия. С разширяването на стъклените шкафове над вратата, кухнята осигурява достатъчно място за съхранение и визуално усилва вътрешното пространство, поради използването на стъкло.

Градски индустриален стил

Idei sa kuxni 15

Излъчването за индустриален стил се дължи на металните колони и обков, а антикварните аксесоари разкриват retrofuturistic предпочитание на това градско семейство.

Източник: butterblaze.org.uk

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас