ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО

На австралийските олимпийци, т.е. на австралийските спортисти на Олимпийските игри в Бразилия щели да им раздават безплатни супер-кондоми.

Супер яки щели да бъдат. Нищо, че в Олимпийското село щяло да има машини за раздаване на кондоми – австралийците щели да си носят свои. Щото ги е страх от вируса Зика. Той си е страшен този вирус де! И по този повод от Австралийския олимпийски комитет се комбинирали с фирмата „Старфарма“, която гарантирала, че нейните кондоми съдържат лубрикант, който предпазва срещу почти всички болести, предавани по полов път, включително и почти 100% срещу вируса Зика.
„Здравето и благополучието на отбора са над всичко“, казала по повод на кондомите Кити Чилър от австралийската олимпийска делегация.
Всичко е ясно, с изключение на едно – по какво всъщност ще са състезанията в Бразилия? В какво ще се надпреварват олимпийците? Щом като кондомите са най-важните спортни пособия на Олимпиадата, следва че май най-масова ще е секс-надпреварата. Дали пък да не допълнят и девиза на Олимпийските игри и той да стане от „По-бързо, по-високо, по-силно!" на „По-бързо, по-високо, по-силно, по-страстно!"?
Ами ние дали сме подсигурили нашите олимпийци? Няма да се излагат с някакви си кондоми с „понижена мощност“ я?!
Снимката е от freemalaysiatoday.com

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас