ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО

Виртуално стадо слонове се е разхождало по света от 23 до 26 март т.г.

virtualni slonove 1

Тази инициатива на международната благотворителна организация Space for Giants има за цел набиране на средства, повишаване на осведомеността, разработването и прилагането на подходящи стратегии за опазване на слоновете и техните местообитания.

 

MarchForGiants е първата кампания в света за свързване на цифрови рекламни табла в световен мащаб. В продължение на пет дни стадата от цифрови слонове непрекъснато са преминавали през ключови цифрови билбордове по света, включително Таймс Скуеър, Хонг Конг, Лондон, Манчестър и Бирмингам.

virtualni slonove 2

Възрастните слонове са били персонализирани с фирмените логотипи на спонсорите, а малките слончета са носили имената и любимия цвят на всеки човек дарил 6 долара онлайн.

virtualni slonove 3

Макс Греъм, главен изпълнителен директор на Space for Giants, споделил: "Ние се стремим да защитим колкото се може повече слонове от бракониерство и загуба на местообитания.

Източник: Duck Gallery

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас