Реклама

Модерната платформа, която използва Free-bg.net и предоставяните от нея технически възможности за визуализиране ни дават възможност да представим вашите продукти и услуги по един нов, модерен и уникален начин.

И докато ние можем да се радваме на „красиви реклами“, които се вписват в общата визия на страницата, вие можете да се радвате на „липсата на допълнителни проценти“, които да натоварват вашия бюджет.

Мястото е много подходящо, както за представянето на нови продукти/услуги (въвеждаща реклама), така и за утвърждаването на нова визия на вече излязъл на пазара продукт/услуга.

Балкански

Новото попълнение сред доказаните деликатеси на "ХХХ"


Освен единични продукти или услуги, това е и мястото за представяне на цяла гама продукти/услуги

Серия "Планински"

Създадени по рецепти традиционни за района на ... планина серията "Планински" предлага гама деликатеси, които да допълнят традиционната българска трапеза.


Използваните изображения и „категории“ са примерни, но това не означава, че вие не можете да се възползвате от всички тях.

Можете да представите ваш обект.

Например уюта и екзотиката на вашия ресторант... 

Blue Palace

A Luxury Collection Resort & Spa, Elounda.


А, защо да не запознаете купувачите с обстановката във вашия нов модерен магазин?!Как именно може да стане така?

Модерната платформа с високи технически възможности, използвана от Free-bg.net ни дава възможност да ви предложим:
  • включване на до 2 имиджа (с еднократно ротиране) за реклами излъчвани за период до до 30 дни - без промяна на визуалния ефект;
  • реклами показвани между 30 дни и 60 дни могат да включват до 3 имиджа (с до 3 пъти ротиране) и до 2 визуални ефекта;
  • реклами показвани между 30 дни и 90 дни могат да включват до 5 имиджа (с ротиране по договаряне) и мин. 3 визуални ефекта;
  • всички допълнителни „екстри“ брой имиджи, ротиране, визуални ефекти и пр.) за реклами показвани за 90 дни + могат да бъдат договорени според желанието на рекламодателите;

Тези „малки екстри“ ще ви струват НУЛА оскъпяване.

Ако, искате „екстра“, която не е включена в първоначалната ни оферта, но е показана в примерни варианти – просто трябва да поговорим.

Позицията е изключително подходяща и за представяне на продукти/услуги на производители/лица, които не разполагат със собствени интернет страници.

Някои от визуалните ефекти, които използваме дават достатъчно „място“ за изписване на характеристики и параметри за рекламираната стока/продукт, но има и още…

Ако искате да представите пред потребителите и купувачите вашата стока или продукт, но не желаете към момента да се ангажирате с интернет страница можем да ви предложим един доста нестандартен подход. Защо вашият продукт да си няма собствена страница?

Как става това?

Просто за времето на излъчване на рекламата, имиджовото представяне на продукта или услугата ще препраща към отделна страничка (интегрирана във Free-bg), където можете да дадете подробно описание на характеристики, съдържание и параметри. В страничката на вашият продукт или услуга може да се включат допълнителни имиджи, а защо не и видео материал?

Те –снимките или видеото – няма да ви струват нищо!

UP: Наполетанската пица
видео за представяне


Страничката от своя страна няма да е „free“, но точната й стойност ще зависи от времето, за което се излъчва вашата имиджова реклама. Ако, ни се доверите за повече от 90 дни, ние ще се радваме да ви изненадаме със „free страничка“!

Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас